Masterclass

Retail: Laat je zien!

In ’t Trefpunt in Zevenhoven houden we op maandag 7 november een bijeenkomst voor ondernemers in de detailhandel. Tijdens deze bijeenkomst worden er presentaties gegeven over online zicht- en vindbaarheid.

maandag 7 november
19:00 uur  tot  21:00 uur
Partycentrum 't Trefunt - Zevenhoven

Laat je zien!

In ’t Trefpunt in Zevenhoven houden we op maandag 7 november een bijeenkomst voor ondernemers in de detailhandel. Tijdens deze bijeenkomst worden er presentaties gegeven over:

  • de online zichtbaarheid van de detailhandel.
    Joke Pelser van Effect Com geeft inzicht, inspiratie en praktische tips over de noodzaak van online zichtbaarheid en vindbaarheid, een goede website, het maken van analyses, webshops en de inzet van sociale media.
  • de kansen van fysieke winkels en winkelstraten.
    Remco Heeren en René Hendriks van Platform De Nieuwe Winkelstraat praten u bij over de positie van het MKB in de (dorps) kernen. Hoe je samen je positie kunt versterken en de maatschappelijke meerwaarde van ondernemingen kunt vergroten. Uiteraard is er ook ruimte voor discussie.

Zorg dat je erbij bent!

Na afloop is er een drankje en een hapje en is er gelegenheid om na te praten met collega ondernemers uit de Rijnstreek.

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 4 november (i.v.m. de catering) via Willem Bouwmans via w.bouwmans@nieuwkoop.nl, of 06 25766275, of via onderstaand formulier.