Masterclass

Online Recruitment

Deze Masterclass geeft je nieuwe inzichten in hoe je door perfecte digitalisering de “Wannabe” organisatie wordt om voor te werken. Hoe werf je goed personeel als MKB bedrijf in het Groene Hart?

donderdag 15 september
16:00 uur  tot  17:30 uur
iFlow, Europaplein 10, Alphen aan den Rijn

In deze masterclass gaan wij in op het werven van personeel online. Als je vroeger op zoek was naar een nieuwe baan keek je of in het lokale suffertje voor LBO en MBO-functies en in de Telegraaf of Volkskrant voor HBO en WO functies. Tegenwoordig is de zaterdagkrant niet meer zo dik als zij ooit was. Dit komt mede omdat deze functies nu online staan.

Na de krant vond je vacatures op de nationale vacaturebank en Monsterboard. Inmiddels zijn deze sites verdrongen door LinkedIn, Indeed en de eigen websites van bedrijven.

En nu? Hoe werf je goed personeel als MKB bedrijf in het Groene Hart? Daar gaat deze Masterclass over.

Onze spreker Raymond Lemmers adviseert bedrijven in online werving en selectie. Van het maken van een eigen “werken bij” pagina en het selecteren van een “ATS” tot het helpen schrijven van teksten en bepalen hoe deze online zichtbaar te krijgen. Hierbij kijken we naar verschillende functies, verschillende doelgroepen en hoe ze te bereiken en verleiden om met u in gesprek te gaan. Geen eenheidsworst maar op maat gesneden voor uw behoefte.

In zijn masterclass wordt hij ondersteund door Lonneke Eelman, recruitment manager van Securitas. Zij heeft een team van 15 recruiters die per maand 100 mensen in Nederland aannemen. Wat kunnen wij van Securitas leren en toepassen in onze eigen organisaties?

Vragen waar jij antwoord op gaat krijgen in deze Masterclass zijn:

  • Waar vind ik mijn potentieel nieuwe medewerkers
  • Welke online kanalen zet ik in voor mijn doelgroep
  • Tips & tricks en creatieve oplossingen