Masterclass

Internet of Things (IoT)

Een inspiratiesessie om kennis op te doen en meer te leren over Internet of Things. Maak je bedrijf toekomstbestendig en ontdek welke toegevoegde waarde het IoT heeft voor jou als ondernemer.

dinsdag 21 juni
15:30 uur  tot  20:30 uur
HAL60, Roelofarendsveen

Combinatie Masterclass met jaarlijkse 'langste-dag-evenement' van OVKB

Deze masterclass wordt gecombineerd met de seizoensafsluiting van de Ondernemersvereniging Kaag en Braassem, het jaarlijkse 'langste-dag-evenement'. Je kunt deelnemen aan de Masterclass en optioneel aan de aansluitende BBQ. Zie ook de mailing die door de OVKB is verspreid.

Waardecreatie met het Internet of Things

Het Internet of Things kent onbeperkte mogelijkheden. Een inspiratiesessie geeft je een totaalbeeld van wat IoT is, wat je ermee kunt en hoe je een IoT project aanpakt. Je krijgt voldoende ondersteunend materiaal om zelf IoT te positioneren in je eigen bedrijf. Deze masterclass is niet technisch en geeft een goed beeld en handvatten voor elke ondernemer.

Wat is het?

Smart cities, slimme koelkasten, slimme meters, sensoren, platforms, Lora, Bluetooth, 5G…. wat is IoT nu precies en hoe kun ook jij dit in je bedrijf inzetten?

Marco Heida neemt je mee in een inspiratiesessie met als resultaat concrete start mogelijkheden om data te verzamelen en een nieuwe businessmodel te ontwikkelen.

Het Internet of Things kent onbeperkte mogelijkheden. De inspiratiesessie geeft je een totaalbeeld van wat IoT is, wat je ermee kunt en hoe je een IoT project aanpakt. Je krijgt voldoende ondersteunend materiaal om zelf IoT te positioneren in je eigen bedrijf. Deze masterclass is niet technisch en geeft een goed beeld en handvatten voor elke ondernemer.

Voucher van 1500 euro

De bijeenkomst is een tweede masterclass binnen het programma ‘Boost Your Digital Business’, nadat dit project eerder dit jaar online werd afgetrapt. Deelnemende ondernemers kunnen een voucher aanvragen tot een bedrag van 1500 euro per bedrijf (op=op).

Lees hier meer informatie over de digitaliseringsvoucher.