Masterclass

Digitalisering als pure noodzaak voor je bedrijf

Mis de boot niet! Volg de trends op gebied van online marketing en leer hoe je deze implementeert in je organisatie. Alles over digitale transformatie en innovatie, uitgelegd door de meest gevraagde spreker van Nederland: Menno Lanting.

donderdag 19 mei
14:00 uur  tot  17:30 uur
Avifauna - Alphen aan den Rijn

Voucher van 1500 euro

De bijeenkomst is een eerste praktische masterclass binnen het programma ‘Boost Your Digital Business’, nadat dit project eerder dit jaar online werd afgetrapt. Digitalisering is al in veel facetten in jouw bedrijf aanwezig, deze masterclass richt zich op Online sales, branding, marketing en datamanagement. De veelgevraagde en gerenommeerde spreker Menno Lanting geeft deze masterclass en gaat ook in op wat deze onderwerpen betekenen voor jouw bedrijf en de wijze van werken. Deelnemende bedrijven kunnen een voucher aanvragen tot een bedrag van 1500 euro per bedrijf (op=op).

Noodzakelijke digitalisering

Als ondernemer weet je dat digitalisering noodzakelijk is, je kan nu eenmaal niet achterblijven bij concurrenten en de verwachtingen van jouw klanten. Maar hoe pak je dit aan? Hoe bouw je online aan een klantrelatie, om deze vervolgens ook te behouden. Jouw doelgroep bereiken is uiteindelijk het doel, om vervolgens nieuwe leads te genereren. Maar hoe kom je daar? Hoe vindt de klant jouw website? En hoe gebruik je hier social media en contactdata voor?

Waar staat jouw bedrijf nu?

De oplossingen zijn afhankelijk van de digitaliseringsfase waarin jouw bedrijf zich momenteel bevindt. Gaat het om optimalisatie of juist vernieuwing of wil je wellicht een nieuwe doelgroep aanboren? Op de website www.boostyourdigitalbusiness.nl is een digiscan opgenomen. Daar kun jij bepalen waar jouw bedrijf precies staat in het digitaliseringsproces. Deze informatie wordt – anoniem - meegenomen in de masterclass. Dus kom vooral langs op 19 mei en voel je vrij om alles te vragen, want domme vragen bestaan niet. Slimme antwoorden wel!

Trends, Organisatie en Implementatie

Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers waaronder ‘Connect!’, managementboek van het jaar.

Blijf op de hoogte van de volgende bijeenkomsten

Onze Masterclasses sluiten aan bij actuele thema's die voor veel bedrijven interessant en relevant zullen zijn, zoals online branding & marketing, digitalisering van werkprocessen, online sales, digitale klantenbinding, cybersecurity, datamanagement, etc.

Kijk de sessie terug!