Masterclass

Digital Boost 2023

Kun jij als ondernemer in de regio Rijnstreek niet stoppen om over digitale innovatie te praten? Of ben je juist op zoek naar mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien op digitaal gebied? Claim dan nu jouw gratis plekje op de allereerste editie van Digital Boost: Mastering the Digital Era – hét congres over digitalisering voor ondernemers in de regio Rijnstreek.

woensdag 1 november
14:30 uur  tot  18:30 uur
Parkrestaurant Avifauna, Alphen a/d Rijn

AlphenDigitaal en Boost Your Digital Business organiseren op 1 november een baanbrekend evenement waarbij gelijkgestemde ondernemers elkaar tijdens Break-out sessies en Masterclasses inspireren en motiveren.

Keynote speaker: Remy Gieling

Als klap op de vuurpijl sluiten we af met een keynote van niemand minder dan AI goeroe Remy Gieling.

Remy Gieling is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van het toonaangevende business medium MT/Sprout. Als dagvoorzitter, spreker en podcast-host spreekt Remy dagelijks met vernieuwers en experts over technologische ontwikkelingen.

Programma

14.30 – 14:45 uur: Inloop deelnemers
14:45 – 16.00 uur: Masterclasses via breakout sessies
16.45 – 17:30 uur: Keynote van Remy Gieling over AI
17.30 – 18.30 uur: Netwerk borrel

Aanmelden

Meld je als ondernemer uit de Rijn en Veenstreek gauw aan. Na afloop kun je aanspraak maken op een digitaliseringsvoucher om direct aan de slag te gaan met het verbeteren van de digitale veiligheid in jouw bedrijf. Hiermee kan namelijk tot maximaal 50% van de kosten van jouw digitaliseringstraject worden vergoed (maximaal €1500).

Toegang voor dit evenement is gratis. Meld je aan via de pagina van Digital Boost 2023.

Organisatie

Digital Boost 2023 wordt georganiseerd door de samenwerkende gemeenten en ondernemersverenigingen vanuit het programma “Boost Your Digital Business” in nauwe samenwerking met Alphen Digitaal. Hierin werken de gemeente Alphen aan den Rijn, gemeente Kaag- en Braassem, gemeente Nieuwkoop, VOA, VON, OVKB, EDBA, VNO-NCW West en provincie Zuid-Holland samen aan het versnellen van digitalisering in het MKB in de Rijn- en Veenstreek.

Een samenvatting van ons vorige evenement

Zo was het cybercrime congres, een evenement georganiseerd vanuit Boost Your Digital Business in samenwerking met Politie Nieuwkoop-Kaag en Braassem, Politie Alphen aan den Rijn en het CCV (Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid).