Unieke kans: Vraag nu uw digitaliseringsvoucher aan

LET OP: alle vouchers zijn vergeven, het is niet meer mogelijk een voucher aan te vragen.


MKB-ondernemers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem opgelet. Is uw bedrijf al digitaal klaar voor de toekomst? Heeft u goede voornemens op het gebied van digitalisering binnen uw bedrijf en kunt u daarbij wel een financieel steuntje in de rug gebruiken?

Start het jaar nu goed door subsidie aan te vragen (maximaal €1500,-) voor ondersteuning bij uw digitaliseringsvraagstuk.

Aan de slag met digitalisering

Wilt u uw onderneming (meer) digitaal maken? Zorg ervoor dat digitalisering een prioriteit wordt en geef dit een boost met de digitaliseringsvoucher.

De digitaliseringsvoucher (subsidie) is in te zetten voor digitaliseringsmaatregelen zoals het opstarten of verbeteren van online verkoop via een webshop, het verbeteren van online vindbaarheid en online toegankelijkheid of het verhogen van de cyberveiligheid. Het gaat om activiteiten die uw bedrijf digitaal weerbaar en toekomstbestendiger maken.

Op is op!

Deze subsidie is speciaal voor MKB-ondernemers in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem. Benut deze unieke kans voordat het te laat is. De beoordeling gaat op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij!

U hoeft nu geen masterclass vanuit het Boost Your Digital Business Programma meer gevolgd te hebben om deze voucher aan te vragen. Deze voorwaarde is niet langer van toepassing.

Vraag nu aan!

Meer weten over de voorwaarden of direct de subsidie aanvragen? Vraag de digitaliseringsvoucher aan. Pak deze kans en maak uw onderneming digitaal klaar voor de toekomst.

De digitaliseringsvoucher is onderdeel van het Boost Your Digital Business programma. Dit programma stimuleert digitalisering in het MKB in de Rijn- en Veenstreek en is een initiatief van de gemeente Alphen aan den Rijn, gemeente Nieuwkoop, gemeente Kaag en Braassem, VOA, VON, OVKB, VNO-NCW, EDBA en met steun van provincie Zuid-Holland.