NIEUW: Digital Boost 2023

Mastering the Digital Era Congres

Ondernemers in de regio Rijn- en Veenstreek opgelet! Bereid je voor om je kennis over digitale innovatie te vergroten en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien in het digitale tijdperk. Het Digital Boost: Mastering the Digital Era-congres is hét evenement dat je niet mag missen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om te begrijpen hoe digitalisering jouw bedrijf kan transformeren. En dit congres biedt jou de kans om dit te ontdekken.

Evenementdetails:

  • Datum: 1 november 2023
  • Locatie: Parkrestaurant Avifauna, Hoorn 65X, Alphen aan den Rijn
  • Toegang: Gratis

Als ondernemer begrijp je de groeiende rol van digitalisering in het bedrijfsleven. Daarom organiseren AlphenDigitaal en Boost Your Digital Business op 1 november 2023 een uniek evenement waar 150 gelijkgestemde ondernemers samenkomen. Tijdens dit congres zullen Masterclasses en leerzame break-out sessies je inspireren en motiveren.

Keynote Speaker: Remy Gieling

Als hoogtepunt van het evenement zal Remy Gieling, een autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), een keynote verzorgen. Remy Gieling is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van het toonaangevende businessmedium MT/Sprout. Als dagvoorzitter, spreker en podcast-host deelt Remy dagelijks inzichten van vernieuwers en experts over technologische ontwikkelingen.

Gratis inschrijven

Schrijf je nu gratis in via het inschrijfformulier. Hier vind je ook meer informatie over het gedetailleerde programma en de speciale gast Remy Gieling. Bovendien kun je bij inschrijving jouw voorkeur opgeven voor de Masterclasses die je wilt bijwonen.

Digitaliseringsvoucher

Deelnemers aan de Masterclasses kunnen een Digitaliseringsvoucher van Boost Your Digital Business aanvragen. Hiermee kun je maximaal 50% van de kosten voor hulp of advies bij jouw digitaliseringstraject vergoed krijgen (maximaal €1.500,-). Wees er snel bij, want de vouchers zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Organisatie

Digital Boost 2023 wordt georganiseerd in samenwerking met Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente Kaag en Braassem, Gemeente Nieuwkoop, VNO NCW Rijnland, OVKB, VOA, Vereniging Ondernemers Nieuwkoop en EDBA.

AlphenDigitaal ondersteunt ondernemers, kennisprofessionals en inwoners in de regio Alphen aan den Rijn bij het verder digitaliseren van hun bedrijf en kennis. Dit doen ze door diverse evenementen en kennissessies te organiseren op het gebied van digitale marketing, technologie en innovatie. Voor meer informatie kun je terecht op hun website: alphendigitaal.nl.

Boost Your Digital Business organiseert activiteiten die ondernemers in de Rijn- en Veenstreek verder kunnen helpen bij het zetten van stappen in de richting van digitalisering. Voor meer informatie, bezoek de website van Boost Your Digital Business: Boost Your Digital Business.

Mis deze kans niet om jezelf te versterken in de wereld van digitalisering en schrijf je vandaag nog in voor Digital Boost 2023!