Meer sales, meer omzet

Kan je meer sales, maar ook meer omzet krijgen door jouw digital business te boosten? Ja, dat kan. Denk aan jouw CV-installateur, die elk jaar langskomt om jouw installatie zo efficiƫnt mogelijk af te stellen, zodat jij dus elk jaar weer geld kan besparen. Dat kan jij als ondernemer ook doen! Hoe?

Begin met jouw agenda en noteer wanneer je klanten gaat bellen. Zo hoeft de klant daar zelf niet aan te denken. Natuurlijk stuur jij een factuur voor jouw werkzaamheden, maar die klant is hartstikke blij dat jij langs bent gekomen. En als je al deze informatie in een systeem hebt staan waarmee je klantrelaties kan onderhouden, kun je eenvoudig sales verrichten bij bestaande klanten.

Als jij jouw klant daarnaast ook kan informeren over waar je mee bezig bent, en dat kan dus via een systeem, dan bouw jij ook een relatie op. Echt, het geld ligt voor het oprapen, maar je moet er wel even voor bukken om het mee te nemen. Definieer dus kleine stappen, werk gedisciplineerd en begin met digitaliseren. Het resultaat: minder werk, meer omzet.

Volg de Masterclass Digitalisering als pure noodzaak voor je bedrijf en leer wat je nog meer kan doen op dit vlak